Hurdal 2024

Vi gentager successen fra 2022 og afholder et mestringsarrangement d. 21.-24. marts 2024 på Hurdal syn- og mestringssenter, som er Norsk Blindeforbunds kursus- og aktivitetscenter, der ligger placeret i fantastiske naturskønne omgivelser ved Hurdalsøen lidt nord for Oslo.

Denne gang bliver fokus for arrangementet på fællesskab, fysiske aktiviteter og forståelse af det at leve med et synhandicap. Vi tilbyder dig og din familie at udfordre jeres egne grænser gennem vinteraktiviteter, der er specielt tilrettelagte, så alle kan deltage på lige vilkår; unge som gamle, mennesker med fuldt syn såvel som med synshandicap og uanset om du er øvet på ski, skøjter og med sne og is eller ej.

Vi har tilrettelagt et program, hvor vi målretter alle aktiviteter til at favne:

  • Børn og unge med synshandicaps og evt. yderligere funktionsnedsættelser
  • Søskende til ovenstående børn og unge
  • Forældre til ovenstående børn og unge
  • Bedsteforældre, onkler, tanter og andre pårørende

Der bliver selvfølgelig også plads til voksne med synshandicaps  og deres familier fra både Danmark og Norge, så du får rig mulighed for at udveksle erfaringer og udvide dit netværk.

Se hele programmet og tilmeld dig her>>

LFBS
LFBS
Vores forenings formål er at give de bedst mulige undervisningsmæssige, sociale og medicinske forhold for blinde og svagsynede børn. Vi har fokus på de politiske tiltag, der har indflydelse på blinde og svagsynede børns hverdag og muligheder.