Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hurdal 2024

21. marts til 24. marts

Gratis – 500,00kr.

Vi gentager successen fra 2022 og afholder et mestringsarrangement d. 21.-24. marts 2024 på Hurdal syn- og mestringssenter, som er Norsk Blindeforbunds kursus- og aktivitetscenter, der ligger placeret i fantastiske naturskønne omgivelser ved Hurdalsøen lidt nord for Oslo.

Denne gang bliver fokus for arrangementet på fællesskab, fysiske aktiviteter og forståelse af det at leve med et synhandicap. Vi tilbyder dig og din familie at udfordre jeres egne grænser gennem vinteraktiviteter, der er specielt tilrettelagte, så alle kan deltage på lige vilkår; unge som gamle, mennesker med fuldt syn såvel som med synshandicap og uanset om du er øvet på langrendsski, skøjter og med sne og is eller ej.

Vi har tilrettelagt et program, hvor vi målretter alle aktiviteter til at favne:

  • Børn og unge med synshandicaps og evt. yderligere funktionsnedsættelser
  • Søskende til ovenstående børn og unge
  • Forældre til ovenstående børn og unge
  • Bedsteforældre, onkler, tanter og andre pårørende

Der bliver selvfølgelig også plads til voksne med synshandicaps  og deres familier fra både Danmark og Norge, så du får rig mulighed for at udveksle erfaringer og udvide dit netværk.

Du kan se programmet for arrangementet her>>

(Vi tager forbehold for ændringer i programmet afhængig af vejr og deltagersammensætning.)

 

YDERLIGERE INFORMATION

Tilmelding
For at kunne deltage i arrangementet, skal mindst én person fra husstanden være medlem af enten DBSU eller LFBS. Alle deltagere under 18 år skal tilmeldes sammen med mindst én person på +18 år.

Frist for tilmelding er onsdag d. 31. januar 2024.

Prisen for deltagelse opkræves direkte ved tilmelding; med i prisen er overnatning og forplejning på Hurdal syn- og mestringssenter; heri inkluderet er den serverede mad samt vand, juice og kaffe, der serveres i forbindelse med måltiderne. Køb af øl, vand, vin eller andet udover standardforplejningen er for egen regning.

Leje af skistøvler og ski samt transport til og fra de nævnte langrendsløjper i programmet er ligeledes inkluderet i deltagerprisen.

Mulighed for fællestransport:
Hvis du ønsker at flyve til Oslo, tilbyder vi mulighed for fælles transport fra Oslo Lufthavn, Gardermoen – forventet afgang Gardermoen-Hurdal ca. kl. 16, torsdag d. 21. marts, og Hurdal-Gardermoen med ankomst senest kl. 14, søndag d. 24. marts. Dette kræver tilmelding; muligheden for tilmelding udsendes til tilmeldte deltagere efter tilmeldingsfristens udløb.

Husk
Medbring fornuftigt tøj (ski- og vintertøj samt skibriller til udendørs- og idrætstøj til indendørsaktiviteter), praktisk fodtøj samt badetøj. Som en del af arrangementet stilles der skistøvler og ski til rådighed.

Yderligere information og spørgsmål:
Thomas Sonne Jensen, [email protected] og tlf. 28 7000 96

Ved tilmelding bedes du være opmærksom på følgende to ting:

  1. Du kan desværre kun benytte den samme e-mail adresse for én deltagere. Såfremt du tilmelder familien med flere børn uden e-mail, anbefaler vi, at du anvender den primære e-mail-adresse og tilføjer et tal bagefter; f.eks. ‘[email protected]’, ‘[email protected]’, ‘[email protected]’ etc. Vi bruger så kun den korrekte mail for første deltager i den videre kommunikation om arrangementet.
  2. Når du ønsker at vælge antal af de forskellige deltagertyper, bedes du klikke og taste antallet direkte, da vi pt. i billetsystemet oplever mindre tekniske udfordringer med at kunne klikke antallet op og ned.

Giver ovenstående anledning til udfordringer, er du velkommen til at kontakte [email protected].

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Detaljer

Start:
21. marts
Slut:
24. marts
Pris:
Gratis – 500,00kr.
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , ,

Sted

Hurdal syn- og mestringssenter
Østsidevegen 101
Hurdal, 2090 Norway
+ Google Maps
Telefon
+47 23 21 50 00
Se Sted hjemmeside