Vil du opleve VM i Goalball?

Så er her den oplagte mulighed for dig og hele din familie!

DBSU og Blinde og Svagsynedes Idrætsforening (BSi) inviterer d. 8. juni 2018 til et spændende VM arrangement for børn, unge og familiemedlemmer.

Dagen starter med fællesopsamling på Københavns Hovedbanegård kl. 12, hvorefter turen fortsætter til Malmø Arena, hvor der er mulighed for at opleve tre VM-finalekampe – hhv. herrre-semifinale, kvinde-final og herre-finale.

Udover kampene vil der være aktiviteter for de mindste, mulighed for at spille alternativ goalball samt et unikt oplæg fra Fatmir Seremeti, der er svensk landsholdsspiller, der to gange har deltaget ved Paralympiske lege. Arrangementet bliver rundet af med en lækker middag.

Prisen for hele arrangementet er 150 kr. pr. person! Er det lige noget for dig, så skynd dig at tilmelde dig – du kan melde dig til og læse mere på DBSUs hjemmeside.

Sidste frist for tilmelding er d. 25. maj, kl. 12.

Thomas Sonne Jensen
Thomas Sonne Jensen
Thomas er formand for LFBS og far til Gustav på 13 år, som er født med Grøn Stær og Aniridi, hvorfor han har et nedsat syn under blindegrænsen. Thomas er medlem af Handicaprådet i Middelfart Kommune og arbejder desuden som selvstændig inden for IT og Marketing Automation.