Invitation til Ungdomslejr 2019 – børn og unge 7-17 år.

Du inviteres til den fedeste ungdomslejr for unge, synshandicappede sportselskere fra fredag d. 1. marts til søndag d. 3. marts 2019.

Er du helt vild med at bevæge dig? Har du lidt for meget krudt i nervesystemet? Og – er du måske allerede glad for idræt, eller har du lyst til at prøve kræfter med sport, er denne lejr helt sikkert noget for dig.

Her får du mulighed for at prøve 3 forskellige sportsgrene for synshandicappede: Judo, goalball og løb. Alle 3 sportsgrene indgår i de Paraolympiske Lege og udøves således også på verdensplan. Vi har fået nogle af Danmarks bedste trænere og udøvere til at stå for aktiviteterne, og der vil selvfølgelig være hjælpere til alt det praktiske hele weekenden.

Fredag eftermiddag er Action-dag og begynder med en tur i svømmehallen for dem, der har lyst til at hoppe i bassinet og tumle rundt på badedyr, eller suse ned ad svævebanen. Både børn og forældre er velkomne.

Om søndagen er der tilrettelagt et særligt program for forældrene, hvor der blandt andet vil være oplæg om bevægelse og idræts betydning for synshandicappede.

Tid og sted:
Arrangementet vil foregå fredag d. 1. marts fra kl. 17.00 til søndag d. 3. marts efter frokost. Det vil finde sted på idrætscenteret Fyrtårn Tommerup på Fyn, og der tilbydes overnatning på flermandsværelser med tilhørende bad og toilet.

Adresse:
TALLERUPVEJ 85
5690 TOMMERUP

Pris:
Prisen for at deltage i Ungdomslejren er 750 kr. for hele weekenden, hvilket inkluderer alle aktiviteter, kost og logi.

Tilmelding:
Tilmelding skal ske senest 1. februar 2019 til Susanne Have på mail: [email protected]

Hvis I har yderligere spørgsmål, er I mere end velkomne til at kontakte os:
Susanne Have –E-mail: [email protected] – og mobil:22661314
Hazel Gezen – E-mail: [email protected] og mobil: 51226662

Pakkeliste og program vil komme senere, når alt er tilrettelagt. Vi håber at se så mange som muligt.

Vel mødt!
De bedste hilsner,
Susanne og Hazel, Goalball-udvalget

Thomas Sonne Jensen
Thomas Sonne Jensen
Thomas er formand for LFBS og far til Gustav på 13 år, som er født med Grøn Stær og Aniridi, hvorfor han har et nedsat syn under blindegrænsen. Thomas er medlem af Handicaprådet i Middelfart Kommune og arbejder desuden som selvstændig inden for IT og Marketing Automation.