FASTELAVN ER MIT NAVN – boller vil jeg have!!!!

Lørdag den 26. februar fra kl. 13-16 inviteres familier og børn til fastelavnsfest på Fuglsangcentret i Fredericia og i Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2 i Høje Tåstrup.

I inviteres til et brag af en fastelavnseftermiddag, hvor vi skal hygge os med fastelavnsboller, kaffe/the og varm cacao eller saft. Vi skal selvfølgelig også slå katten af tønden (og det vil foregår udendørs på Fuglsangcentret, så tage varmt tøj med). Vi skal finde en kattekonge og kattedronning, og selvfølgelig er der fastelavnsris med godter til alle børn. Der vil måske også snige sig en lille aktivitet ind i løbet af eftermiddagen.

Du skal ned i dine gemmer og finde en udklædning,  for der er selvfølgelig også en præmie til det barn og den voksne, der er finest, flottest, fantastisk og mest fantasifuldt udklædt!!!!

Tilmelding skal ske SENEST fredag den 11. februar.

Vil du være med i Høje Tåstrup skal du tilmelde dig hos Lucif Dalin på [email protected] eller 92 82 62 04.
Vil du være med på Fuglsangcenteret skal du tilmelde dig hos Gitte Micheelsen på [email protected] eller 92 82 29 31.
(Husk at give os dit DBS-medlemsnummer ved tilmelding)

Fastelavnshilsen fra Corona Task Force

Thomas Sonne Jensen
Thomas Sonne Jensen
Thomas er formand for LFBS og far til Gustav på 13 år, som er født med Grøn Stær og Aniridi, hvorfor han har et nedsat syn under blindegrænsen. Thomas er medlem af Handicaprådet i Middelfart Kommune og arbejder desuden som selvstændig inden for IT og Marketing Automation.