Er du en rigtig vandhund?

Trænger din familie til en pause i en hektisk hverdag? Vil du gerne møde andre i samme situation som dig? Så skynd dig at læse videre.

DBSU region vest, region øst og forældreforeningen inviterer vores medlemmer til en miniferie i Lalandia Billund (BEMÆRK – tidligere er der oplyst Rødby) d. 16.-19. november 2017. Sidste frist for tilmelding er d. 1. oktober.

Vi lejer 8 personers hytter, hvor der er tre soveværelser i hver. Heraf er to af soveværelserne med dobbeltseng og et med køjeseng. Endelig er der en hems med to sovepladser. Der er også opholdsstue, køkken og bad i hytterne. Vi vil sammensætte hytterne således, at børnefamilier kommer til at bo sammen og de unge kommer til at bo i hytte sammen med en hjælper. Hytterne vil dog stadig være ved siden af hinanden, så der er rige muligheder for socialt samvær på tværs af hytterne.

Turen er for hele familien og for unge medlemmer af DBSU, hvor vi kan møde hinanden og erfaringsudveksle. Udover det skal vi selvfølgelig prøve alle Lalandias aktiviteter, bade, lege, have konkurrencer, lave mad sammen osv.

Det detaljerede program er endnu ikke fastlagt, men vi vil lave aktiviteter, hvor alle kan mødes og hygge sig sammen.

Arrangementet kommer til at foregå fra d. 16.-19. november 2017 i Lalandia Billund. Prisen for dette arrangement er 500 kr. for deltagere over 18 år og 250 kr. for deltagere under 18 år.

Prisen dækker ophold og forplejning, indgang til badeland og de aktiviteter som vi planlægger. De deltagere, der er medlemmer af DBSU, kan få deres transportudgifter dækket af DBSU; dog kun for udgifter svarende til billigste offentlige transport, og kun for DBSU medlemmernes egen transport.

Når du/I har tilmeldt Jer, kommer der mange flere praktiske oplysninger. DU/I skal tilmelde Jer på [email protected] senest den 1. oktober 2017.

Bedste Lalandia hilsen

DBSU region vest og region øst og LFBS

Thomas Sonne Jensen
Thomas Sonne Jensen
Thomas er formand for LFBS og far til Gustav på 13 år, som er født med Grøn Stær og Aniridi, hvorfor han har et nedsat syn under blindegrænsen. Thomas er medlem af Handicaprådet i Middelfart Kommune og arbejder desuden som selvstændig inden for IT og Marketing Automation.