DBSU og LFBS i Lalandia 2022

Har du nogensinde været i Lalandia Billunds vilde vandrutsjebaner, eller har du prøvet nogle af deres mange andre aktiviteter?

Hvis ikke, så læs gerne videre (og læs også bare med, hvis du har). Vi håber, du vil med DBSU og LFBS på en super sjov miniferie i Lalandia Billund fra den 10. til 13. november 2022.

Her får du mulighed for at prøve en masse sjove aktiviteter som: Aquadome, Bowling, High Jump, Klatrevæg, fodboldgolf, indendørs minigolf, Lalandia Mining, Monky Twonky Land, Motionscentret, Skibakke, Skøjtehallen, Sportshal og shuffleboard.

Du er naturligvis også velkommen, selvom du allerede kender og har været i Lalandia.

Vi håber som tidligere år på aktiviteter mellem husene, hvor du som deltager har mulighed for komme med input; tidligere har vi f.eks. haft chilismagning, Bezzerwisserdyst samt pandekage- og popcornfest. Har du gode idéer og lyst til at byde ind med denne type aktiviteter, så er du velkommen til at sende dem til [email protected], så vil arrangørerne give dig en tilbagemelding den 15. Oktober.

Hytterne, vi skal bo i, har plads til otte personer, fordelt på fire soveværelser, med hver to senge, opholdsstue, et køkken, to toiletter, bad, sauna og jacuzzi, som er vildt populære.

Arrangementet er for både børn med nærmeste pårørende og unge med børn eller kæreste, da vi ønsker en bred vifte af deltagere, det betyder dog at deltagerpladserne oftest hurtigt bliver snuppet, så hvis du vil være sikker på at komme med i år, så skal du ikke vente for længe med at blive tilmeldt.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig/familien ved at sende en mail til [email protected] eller ringe til tlf. 71 71 02 23. Deltagerprisen for de helt små under 4 år er gratis, mens den for alle over 17 år er 500 kr. For børn/unge fra 4-17 år koster deltagelsen 250 kr.

Deltagerbetalingen kan betales med MobilePay til: 29022 eller bankoverførsel til: 8401-1068222 – På overførelsen bedes du skrive ”Lalandia” og fristen for tilmelding er den 26. oktober og bindende.

Når du tilmelder dig eller din familie, skal du kunne besvare følgende spørgsmål:

  • Vil du rejse med DBSU i tog til og fra Vejle st.?
  • Vil du med fællesbussen fra Vejle st. til og fra Lalandia Billund?
  • Vil du bo i hytte med familier, en rolig ungehytte eller en aktiv ungehytte?
  • Er der nogen bestemte personer du kunne tænke dig at bo i hytte/værelse med?
  • Hvis medieredaktionen ikke må tage billeder, video eller lydoptagelser, hvor du er med, så skal du nævne dette.
  • Eventuelle kosthensyn?

Deltagerbetalingen giver dig et luksusophold, god forplejning, mange aktivitetsmuligheder, sengelinned + håndklæder og når du er tilmeldt, så kan du anmode om medlemskab til Facebookgruppen: “DBSU og LFBS i Lalandia 2022”. De deltagere, som er medlem af DBSU kan derudover anmode om transportgodtgørelse for deres transportudgift; dog kun for udgiften svarende til billigste offentlige transport, og kun for DBSU medlemmernes egen transport f.eks. i bil med familien.

De bedste Lalandia hilsener.

Fra DBSU og LFBS.

Kenneth Schack Banner (Telefon; 29 92 33 25), Mikkel Broe Enok Pedersen (Telefon; 61 65 01 33) og Nils Bo hermansen (Telefon: 20 10 17 76) og Thomas Sonne Jensen (Telefon 28 70 00 96)

Thomas Sonne Jensen
Thomas Sonne Jensen
Thomas er formand for LFBS og far til Gustav på 13 år, som er født med Grøn Stær og Aniridi, hvorfor han har et nedsat syn under blindegrænsen. Thomas er medlem af Handicaprådet i Middelfart Kommune og arbejder desuden som selvstændig inden for IT og Marketing Automation.