Lad det komme an på en prøve – Blindes Arbejde i Odense

Mandag den 6. marts 2017 fra 11-13 slår Blindes Arbejde i Odense dørene op til en event om beskæftigelse, som de kalder: Lad det komme an på en prøve.

I et par timer vil de gerne have lov til at præsentere Blindes Arbejde, deres fag og stolte håndværkstraditioner. De vil her gerne fortælle, hvad de har at byde på – både når det gælder praktik, job på forskellige vilkår og erhverv.

Læs Blindes Arbejdes egen præsentation af eventen nedenfor:

Vi kan fortælle længe og meget om Blindes Arbejde. Vi er jo en gammel virksomhed, der i mere end 85 år har haft beskæftigelse af blinde og svagsynede som formål. Det er vi stolte af. Vi ved, vi har gode produkter, som fremstilles og sælges af vores dygtige medarbejdere. Men hvorfor ikke også prøve det selv? Hvis I har lyst, vil vi inddrage jer aktivt, så det ikke kun er høresansen, I får stimuleret: Under kyndig vejledning kommer I til at prøve vores arbejde som blinde og svagsynede. Lad det komme an på en prøve!

Vi håber, I har lyst til at komme og høre mere om Blindes Arbejde. Vi holder til på Sønder Boulevard 68 st. th., 5000 Odense C. Invitere gerne flere med. Det foregår som før nævnt mandag den 6. marts 2017, og vi begynder kl. 11. Vi forestiller os at være færdige omkring kl. 13. Undervejs vil vi byde på kaffe, sodavand og sandwich.

Det er rart at vide, hvor mange vi bliver, så meld jer venligst til hos Christian Gylche  E-mail: [email protected] eller Gerd Clausen Conrad E-mail: [email protected].

Thomas Sonne Jensen
Thomas Sonne Jensen
Thomas er formand for LFBS og far til Gustav på 13 år, som er født med Grøn Stær og Aniridi, hvorfor han har et nedsat syn under blindegrænsen. Thomas er medlem af Handicaprådet i Middelfart Kommune og arbejder desuden som selvstændig inden for IT og Marketing Automation.