Kom til Paralympic Day 2016

Sahva og Dansk Handicap Idræts-Forbund afholder lørdag d. 8. oktober Paralympic Day i Vejen Idrætscenter.

I år bliver Paralympic Day ekstra stort, da det afholdes tre uger efter de Paralympiske Lege i Rio. Derfor bydes der både på en idrætsdag for børn og unge i alderen 7- 18 år, samt talentidentifikation og rekruttering for atleter i alderen 16-35 år.

Paralympic Day 2016 vil være fyldt med masser af aktiviteter, sjov og fællesskab. Der bliver blandt andet aktiviteter i atletik, bordtennis, fodbold, goalball, håndcykling, judo, kørestolsbasketball, ridning og svømning, så der er mange muligheder for at finde ud af, hvilken sportsgren der passer dig bedst. Dagen vil også byde på en spændende overraskelse.

Dygtige talenttrænere fra DHIF’s børne- og ungesatsning ‘Unge atleter i front’ og bandagister fra Sahva vil
guide dig igennem aktiviteterne. Og måske vil du få en unik mulighed for at møde de fremadstormende paralympiske sportsstjerner, som lige er kommet hjem fra Paralympiske Lege i Rio 2016.

Som noget nyt er der desuden i år en workshop for dem, der gerne vil høre om, hvad det vil sige at være parasportsudøver på højt plan.

Dine forældre er velkomne. Vi afholder en workshop for forældre om hjælpemidler og idrætsmuligheder for børn og de har mulighed for at netværke med andre pårørende. Søskende er også velkomne på dagen.

Glæd dig til en dag, hvor du får masser af mulighed for at møde andre der gerne vil i gang med at dyrke sport eller som gerne vil have testet deres talent. Der vil være forfriskninger og frugt hele dagen og mulighed for at købe frokost eller du kan selv medbringe madpakke.

Arrangementet er GRATIS, men kræver tilmelding senest d. 30. september.

Læs mere om arrangementet på www.paralympicday.dk og tilmeld dig via dette link.

 

Thomas Sonne Jensen
Thomas Sonne Jensen
Thomas er formand for LFBS og far til Gustav på 13 år, som er født med Grøn Stær og Aniridi, hvorfor han har et nedsat syn under blindegrænsen. Thomas er medlem af Handicaprådet i Middelfart Kommune og arbejder desuden som selvstændig inden for IT og Marketing Automation.