“Den utrolige historie om den kæmpestore pære” har fået dansk synstolkning

Så er der igen godt nyt for filmglade børn med synshandicap. Filmen “Den utrolige historie om den kæmpestore pære” har nemlig fået fuld dansk synstolkning. Synstolkningen sker via den gratis App, Movie Reading, som er tilgængelig på både IOS- og Android-enheder.

Så er der planer om en familietur i biografen, så kunne “Den utrolige historie om den kæmpestore pære” være et godt bud. Har du/i eller skal du/i ind og se filmen, vil vi meget gerne høre din tilbagemelding på, hvad du synes om filmen og synstolkningen – det kan ske via spørgeskemaet på dette link (Google forms).

MovieReading-appen kan findes via følgende link. Du kan desuden læse mere om “Den utrolige historie om den kæmpestore Pære” samt se, hvor filmen vises, hos Det Dansk Filminstitut.

Tidligere artikel
Næste artikel
Thomas Sonne Jensen
Thomas Sonne Jensen
Thomas er formand for LFBS og far til Gustav på 13 år, som er født med Grøn Stær og Aniridi, hvorfor han har et nedsat syn under blindegrænsen. Thomas er medlem af Handicaprådet i Middelfart Kommune og arbejder desuden som selvstændig inden for IT og Marketing Automation.