Ny redaktør for “Øjensynligt”

Efter at have gennemgået en række velkvalificerede ansøgninger er valget faldet på Annette Haugaard, der starter som ny redaktør for bladet “Øjensynligt” fra nr. 2 2018.

Annette er selvstændig journalist og har tidligere været kommunikationsmedarbejder på IBOS, hvorfor hun allerede kender en del til synsområdet. Derudover er hun BA i pædagogik og har stort fokus på, hvordan man bedst støtter sit barn eller teenager i at fungere og leve med sit synshandicap både i daginstitution, skole, familie og fritiden.

Privat er hun gift og mor til en søn, der for 16 år siden blev adopteret fra Colombia. Hun kender derfor også til at skulle løfte en anderledes forældrerolle, hvor man både har brug for viden og støtte i at vide, at andre slås med genkendelige problematikker.

Vi byder Annette velkommen som vores nye redaktør.

Thomas Sonne Jensen
Thomas Sonne Jensen
Thomas er formand for LFBS og far til Gustav på 13 år, som er født med Grøn Stær og Aniridi, hvorfor han har et nedsat syn under blindegrænsen. Thomas er medlem af Handicaprådet i Middelfart Kommune og arbejder desuden som selvstændig inden for IT og Marketing Automation.