Kun for unge – Fællesspisning i Aarhus

Går du og er sulten efter god mad, og kan du lide at hygge dig med andre mens du laver den? Så læs med her.

Kom med til fællesspisning onsdag d. 12. september kl. 17-20.30. Arrangementet er kun for unge imellem 15 og 25 år. Det foregår i Blinde og svagsynedes Aktivitetshus i Aarhus, men du behøver ikke bo i Aarhus for at deltage.

Vi bikser noget lækkert mad sammen under kyndig vejledning fra Merete, som er husets egen lærer i madlavning. Bagefter hygger vi os inde i varmen med hinanden om den velsmagende mad.

Der er mulighed for ledsagning fra Aarhus Banegård til Blinde og svagsynedes Aktivitetshus, og vi giver dig også gerne en hånd tilbage, når du er mæt. Ring til os på tlf. 86 12 80 62.

Adresse:   

Blinde og svagsynedes Aktivitetshus
Sønder Alle 10
8000 Aarhus C.

Pris:         

50 kr. for unge under uddannelse eller på kontanthjælp, og 100 kr. for alle andre. De kan betales kontant på stedet eller på MobilePay 59269 og skriv “Mad”.

Tilmelding:   

Senest tirsdag den 11. september 2018 til [email protected]
Skriv “Fællesspisning for unge” i emnet for mailen eller på tlf. 86 12 80 62.

Datoerne for fællesspisninger i efteråret er: onsdag d. 12. september, lørdag d. 27. oktober og onsdag den 21. november.

Thomas Sonne Jensen
Thomas Sonne Jensen
Thomas er formand for LFBS og far til Gustav på 13 år, som er født med Grøn Stær og Aniridi, hvorfor han har et nedsat syn under blindegrænsen. Thomas er medlem af Handicaprådet i Middelfart Kommune og arbejder desuden som selvstændig inden for IT og Marketing Automation.