Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Småbørnskursus 2023

15. april kl. 10:00 til 16. april kl. 13:00

Gratis
Deltagere i småbørnskursus 2019 | LFBS

Den 15. til 16. april 2023 afholder LFBS vores populære småbørnskursus igen. Det er et kursus for dig som forælder til småbørn der er blind eller svagsynet og altså er synshandicappet.

På LFBS’ Småbørnskursus får du mulighed for møde andre forældre og familier, det står i nøjagtigt samme situation, som dig. På kurset deltager familier med mindre børn (fra vuggestue og til og med indskolingsalderen), forskellige fagfolk, der holder oplæg, samt både unge og voksne med synshandicap, som du kan hente gode råd og erfaring fra. Tag gerne både dit barn med synshandicap og evt. søskende med – vi arrangerer aktiviteter for børnene.

Er du som forælder helt ny i verdenen af blinde og svagsynede, fordi jeres lille barn har en synsudfordring, er vores Småbørnskursus en rigtig god ide. Både for at finde hoved og hale i det du står midt i. Men også at få et godt netværk af andre forældre der har stået i samme situation som den du står i nu.

Program og lokation til kommer senere.

Deltager

Den 15. til 16. april 2023 afholder LFBS vores populære småbørnskursus . Det er et kursus for dig som forælder til småbørn der er blinde eller svagsynet og altså er synshandicappet.

8 Deltager
Registrer her

Detaljer

Start:
15. april kl. 10:00
Slut:
16. april kl. 13:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

Kursussted tilkommer

Arrangør

LFBS – Landsforeningen af Forældre til Blinde og Svagsynede
E-mail:
formand@lfbs.dk
Se Arrangør hjemmeside