Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Småbørnskursus 2022

7. maj 2022 kl. 10:00 til 8. maj 2022 kl. 13:00

Gratis

Livet i en familie med børn, der har et synshandicap, ændrer sig hurtigt. Ændringerne kan ske mht. barnets synsevne, men også med mange skift fra vuggestue til børnehave og igen til skolestart.

De fleste forældre står meget alene med disse forandringer og de udfordringer, der følger med. Selvom der er tilknyttet en synskonsulent, Syncenter Refsnæs og man måske også er omgivet af forstående familie og venner, er der mange praktiske bekymringer og spørgsmål, som kan være svære at sætte ord på. Spørgsmålene bliver kun endnu flere, hvis din søn/datter samtidigt med synet også har andre udfordringer.

På LFBS’ Småbørnskursus får du mulighed for møde andre forældre og familier, det står i nøjagtigt samme situation, som dig. På kurset deltager familier med mindre børn (fra vuggestue og til og med indskolingsalderen), forskellige fagfolk, der holder oplæg, samt både unge og voksne med synshandicap, som du kan hente gode råd og erfaring fra. Tag gerne både dit barn med synshandicap og evt. søskende med – vi arrangerer aktiviteter for børnene.

Vi afholder Småbørnskursus 2022 d. 7.-8. maj 2022 på Hotel Christiansminde i Svendborg, hvor der både er legeplads og rige muligheder for i pauserne at gå en tur i de naturskønne omgivelser omkring hotellet, tage et slag billard eller bordfodbold eller få sved på panden i hotellets fitnessrum. Vi arbejder endnu på det endelige program, men åbner allerede nu for at du kan tilmelde dig og hele familien via nedenstående formular. Alle indsamlede oplysninger behandles i overensstemmelse med vores Persondatapolitik.

Detaljer

Start:
7. maj 2022 kl. 10:00
Slut:
8. maj 2022 kl. 13:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Tags:

Sted

Hotel Christiansminde
Christiansmindevej 16
Svendborg, 5700 Danmark
+ Google Maps