Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LFBS x DBSU: Lalandia 2023

23. november 2023 til 26. november 2023

Miniferie i Lalandia med DBSU og LFBS

Har du nogensinde været i Lalandia Billund?

Nu har du og din familie traditionen tro, muligeden for at deltage i DBSU og LFBS super sjove miniferie i Lalandia Billund, hvor du har mulighed for at prøve en masse forskellige aktiviteter, som: Aquadome, bowling, High jump, minigolf, Monky Tonky land og mange andre spændende aktiviteter og nogle vi selv finder på. Så har du en sjov aktivitet du kunne tænker dig at lave, bedes du sende din ide til [email protected], så vil arrangørgruppen give dig en tilbagemelding på om den passer ind i programmet.

Miniferien til Lalandia er et meget populært arrangement for foreningernes medlemmer, samt deres pårørende, børn eller kærester, og der er derfor ofte rift om pladserne, så tøv ikke med at tilmelde jer.

Arrangementet finder sted fra Den 23. til 26. november 2023
Tilmeldingsfrist: 26. oktober. Tilmelding sker på [email protected] og er BINDENDE.

Hytterne vi skal bo i, har plads til otte personer fordelt på fire soveværelser, med hver to senge, en opholdsstue, et køkken, to toiletter, bad, sauna, jacuzzi, samt en terrasse.

Håndklæder, sengelinned og guldarmbånd er desuden inkluderet i prisen.

Fordelingen af hytterne vil ske på et senere tidspunkt, når vi kender deltager sammensætningen, ønsker m.m. Det er desværre ikke muligt at booke egen hytte mod betaling af merpris.

Mad til hytterne
Da der i de forgangne år har været nogle udfordringer ift. deltagernes forskellige behov og ønsker til deres forplejning i hytterne, har vi i arrangørgruppen forsøgt at nytænke fordelingen af maden til hytterne, så det giver bedst mening for den enkelte hytte. I år vil vi forsøge os med nogle basispakker, hvor man kan vælge hvilken pakkeløsning der passer bedst til den enkelte.

Man kan vælge imellem almindelig basispakke, vegetarisk basispakke og minus-svin basispakke.

Er der nogle produkter man ønsker ud over det, indkøbes det separat. Fødevareallergier bliver der taget højde for, bare nævn det ved tilmelding.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig/familien ved at sende en mail til [email protected] eller ringe til tlf. 71 71 02 23.

Deltagerpriser:
0-2 år: GRATIS
3-17 år: 250 KR.
17 år+: 500 KR.

Deltagerbetalingen kan betales med MobilePay til: 29022 eller bankoverførsel til: 8401-1068222

På overførelsen bedes du skrive ”Lalandia”

Ved tilmelding bedes du oplyse følgende:

  • Navne på deltagere, samt alder på børn
  • Hvilken basispakke du ønsker og eventuelle kosthensyn.
  • Om du vil med fællestransport og i så fald fra hvilken station eller om du kun ønsker bustransport til og fra Vejle Station.
  • Vil du bo i hytte med familier, en aktiv ungehytte eller en rolig ungehytte?
  • Nogle bestemte personer du kunne tænke dig at bo i hytte/værelse med?

Lidt praktisk info:
Det er en god ide når din tilmelding er bekræftet at anmode om medlemskab af Facebook gruppen “ DBSU og LFBS i Lalandia 2023” så vil du blive lukket ind i løbet af et par dage.

Hvis du er medlem af DBSU, kan du anmode om transportgodtgørelse for dine transportudgifter, dog kun for udgiften svarende til billigste offentlige transport. Hvis du kører med familien i bilen, så giver DBSU et tilskud pr. kørt kilometer.

De bedste Lalandia hilsener.

På Vegne af DBSU og LFBS

Kenneth Schack Banner (Tlf.  29 92 33 25)
Mikkel Broe Enok Pedersen (Tlf.  61 65 01 33)
og Thomas Sonne Jensen (Telefon 28 70 00 96)

Regler og vilkår:
Det er muligt at man kan søge om at få en personlig hjælper med, hvis man for eksempel har behov for hjælp til personlig pleje, at tage medicin under arrangementet, har brug for tegnsprogstolk eller andet, som de tilstedeværende hjælpere ikke kan hjælpe med.

Ansøgningen sendes til forretningsudvalget på [email protected] senest en uge inden tilmeldingsfristen. Herefter tilmeldes hjælperen sammen med deltageren.

Deltagelse sker på eget ansvar og risiko og du opfordres derfor til at have din egen fritidsulykkeforsikring.

Der kan blive lavet lyd- og videooptagelser eller taget billeder i løbet af hele arrangementet til brug på vores kanaler på sociale medier samt podcast, ønsker du ikke at være på disse, så kontakt arrangørgruppen inden arrangementet.

Sted

Lalandia Billund
Ellehammers Alle 3
7190 Billund,
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside