Nu er det muligt at tilmelde sig Syn på Sagen 2019. Arrangementet varer fra fredag d. 13. september kl. 14 til søndag den 15. september kl. 13.00 og afholdes på Fuglsangscentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia.

Prisen for deltagelse er 650 kr. pr. voksen (900 kr. for ikke-medlemmer). Betalingen finder sted til LFBS: Reg.nr. 1551 – Konto 30 77 799 – husk at skrive navn ved betalingen.

Man er først endelig tilmeldt kurset, når man har betalt.

 

Modtager du IKKE en mail med bekræftelse umiddelbart efter din tilmelding, er tilmeldingen ikke blevet gennemført. Skulle dette ske, beder vi dig prøve, at udfylde tilmeldingformularen igen. Alle indsamlede oplysninger behandles i overensstemmelse med vores Persondatapolitik.

 

Der vil blive taget stemningsbilleder i forbindelse med arrangementet, som vi kommer til at anvende i forbindelse med LFBS’ aktiviteter på vores hjemmeside, i tryksager samt på Facebook. Ønsker du ikke at være med på nogen af disse billeder, bedes du oplyse dette i formularen.

  Ja tak, jeg/vi giver hermed samtykke, at i godt må anvende billeder, hvor jeg/vi er med på.Nej tak, jeg/vi ønsker ikke, at i anvender billeder, hvor jeg/vi er med på.


  Navn - LFBS-medlem (skal udfyldes - er du ikke medlem, så skriv "Ikke-medlem")

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Email (skal udfyldes)

  Deltager 1 (skal udfyldes)

  Deltager 2

  Er der ting, vi skal være opmærksomme på eller tage hensyn til, kan dette også oplyses nedenfor. Herunder også særlige hensyn vedr. kost o.lign.

  Kommentarer