Selvom 2021 er startet, hvor 2020 sluttede, har vi ikke tænkt os at blive siddende på hænderne.

Vi er derfor i fuld gang med at lave de sidste aftaler for at kunne afholde Småbørnskursus 2021 fra lørdag d. 5. juni til søndag den 6. juni 2021 (bemærk NY DATO) på Storebælt Sinatur Hotel & Konference, Østerøvej 121, 5800 Nyborg.

Konferencecentret har givet os lempelige vilkår for vores booking, så vi ikke hæfter for reservationen, såfremt vi bliver nødt til at aflyse. Men af hensyn til planlægningen er det vigtigt, at vi senest en 4 uger inden arrangementet ved, hvor mange der er interesseret i at deltage.

Vi vil derfor bede dig om at tilmelde dig senest d. 7. maj 2021.

Skulle COVID-19 omstændighederne ikke tillade hensigtsmæssig afholdelse af arrangementet, vil det blive udskudt eller aflyst.

Programmet bliver rettet mod både børn og voksne og deltagelse er gratis for medlemmer af LFBS. Både forældre, bedsteforældre, tanter og onkler og andre med relation til barnet er meget velkomne.

Se programmet for Småbørnskursus 2021

Modtager du IKKE en mail med bekræftelse umiddelbart efter din tilmelding, er tilmeldingen ikke blevet gennemført. Skulle dette ske, beder vi dig prøve, at udfylde tilmeldingformularen igen. Alle indsamlede oplysninger behandles i overensstemmelse med vores Persondatapolitik.

Der vil blive taget stemningsbilleder i forbindelse med arrangementet, som vi kommer til at anvende i forbindelse med LFBS’ aktiviteter på vores hjemmeside, i tryksager samt på Facebook. Ønsker du ikke at være med på nogen af disse billeder, bedes du oplyse dette i formularen.

  Ja tak, jeg/vi giver hermed samtykke, at i godt må anvende billeder, hvor jeg/vi er med på.Nej tak, jeg/vi ønsker ikke, at i anvender billeder, hvor jeg/vi er med på.


  Navn (LFBS medlem) (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Email (skal udfyldes)

  Deltager 1 (skal udfyldes)

  Deltager 2

  Deltager 3

  Deltager 4

  Deltager 5

  Deltager 6

  Deltager 7

  Deltager 8

  Deltager du/i lørdag eller lørdag/søndag? Det er vigtigt for os at vide, af hensyn til antal overnatninger samt forplejning søndag. Er der i øvrigt ting, vi skal være opmærksomme på eller tage hensyn til? Har i barnet med samt alder på barnet? Herunder også særlige hensyn vedr. kost o.lign.

  Kommentarer