Nu er det muligt at tilmelde sig Småbørnskursus 2019. Kurset varer fra lørdag d. 16.marts kl. 14.00 til søndag den 17. marts kl. 13.00 og afholdes på Fuglsangscentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia.

Se programmet for kurset her

 

Modtager du IKKE en mail med bekræftelse umiddelbart efter din tilmelding, er tilmeldingen ikke blevet gennemført. Skulle dette ske, beder vi dig prøve, at udfylde tilmeldingformularen igen. Alle indsamlede oplysninger behandles i overensstemmelse med vores Persondatapolitik.

 

Der vil blive taget stemningsbilleder i forbindelse med arrangementet, som vi kommer til at anvende i forbindelse med LFBS’ aktiviteter på vores hjemmeside, i tryksager samt på Facebook. Ønsker du ikke at være med på nogen af disse billeder, bedes du oplyse dette i formularen.

  Ja tak, jeg/vi giver hermed samtykke, at i godt må anvende billeder, hvor jeg/vi er med på.Nej tak, jeg/vi ønsker ikke, at i anvender billeder, hvor jeg/vi er med på.


  Navn (LFBS medlem) (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Email (skal udfyldes)

  Deltager 1 (skal udfyldes)

  Deltager 2

  Deltager du/i lørdag eller lørdag/søndag? Det er vigtigt for os at vide, af hensyn til antal overnatninger samt forplejning søndag. Er der i øvrigt ting, vi skal være opmærksomme på eller tage hensyn til? Herunder også særlige hensyn vedr. kost o.lign.

  Kommentarer