Nu er det muligt at tilmelde sig Aktiv Weekend 2019. Arrangementet varer fra fredag d. 31. maj kl. 17 til søndag den 2. juni kl. 13.00 og afholdes på Fuglsangscentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia.

Prisen for dette fantastiske arrangement er 100 kr. pr. barn og 500 kr. pr. voksen.

Se programmet for kurset her

 

Modtager du IKKE en mail med bekræftelse umiddelbart efter din tilmelding, er tilmeldingen ikke blevet gennemført. Skulle dette ske, beder vi dig prøve, at udfylde tilmeldingformularen igen. Alle indsamlede oplysninger behandles i overensstemmelse med vores Persondatapolitik.

 

Der vil blive taget stemningsbilleder i forbindelse med arrangementet, som vi kommer til at anvende i forbindelse med LFBS’ aktiviteter på vores hjemmeside, i tryksager samt på Facebook. Ønsker du ikke at være med på nogen af disse billeder, bedes du oplyse dette i formularen.

  Ja tak, jeg/vi giver hermed samtykke, at i godt må anvende billeder, hvor jeg/vi er med på.Nej tak, jeg/vi ønsker ikke, at i anvender billeder, hvor jeg/vi er med på.


  Navn (LFBS eller DBSU medlem) (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Email (skal udfyldes)

  Deltager 1 (skal udfyldes)

  Deltager 2

  Deltager 3

  Deltager 4

  Deltager 5

  Deltager 6

  Deltager 7

  Deltager 8

  Vi beder dig oplyse alder på alle personer under 25 samt om der er medlemmer af Dansk Blindesamfund af hensyn til vores planlægning. Er der andre ting, vi skal være opmærksomme på eller tage hensyn til, kan dette også oplyses nedenfor. Herunder også særlige hensyn vedr. kost o.lign.

  Kommentarer