Nedlukningen af hele samfundet i forbindelse med COVID-19 har skabt ekstra opmærksomhed på vigtigheden af tilgængelighed i forbindelse med både arbejde, læring, underholdning og fritidsaktiviteter.


Derfor indbyder vi vores medlemmer, deres familie samt både unge og voksne med synshandicaps til en weekend med spændende oplæg og aktiviteter. Der bliver fokus på tilgængelighed i både børn, unge og voksnes fysiske udfoldelse, rehabilitering og skolegang/arbejde.


Syn på sagen 2020 afholdes fra 25.-27. september på Fuglsangcentret Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia.


Prisen for deltagelse er 500 kr. pr. voksen – børn/unge uden 18 år deltager uden beregning.

Se hele programmet for arrangementet her!


Modtager du IKKE en mail med bekræftelse umiddelbart efter din tilmelding, er tilmeldingen ikke blevet gennemført. Skulle dette ske, beder vi dig prøve, at udfylde tilmeldingformularen igen. Alle indsamlede oplysninger behandles i overensstemmelse med vores Persondatapolitik.


Der vil blive taget stemningsbilleder i forbindelse med arrangementet, som vi kommer til at anvende i forbindelse med LFBS’ aktiviteter på vores hjemmeside, i tryksager samt på Facebook. Ønsker du ikke at være med på nogen af disse billeder, bedes du oplyse dette i formularen.


  Ja tak, jeg/vi giver hermed samtykke, at i godt må anvende billeder, hvor jeg/vi er med på.Nej tak, jeg/vi ønsker ikke, at i anvender billeder, hvor jeg/vi er med på.


  Navn (LFBS medlem) (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Email (skal udfyldes)

  Deltager 1 (skal udfyldes)

  Deltager 2

  Deltager 3

  Deltager 4

  Deltager 5

  Deltager 6

  Deltager 7

  Deltager 8

  Vi beder dig oplyse alder på alle personer under 18 af hensyn til vores planlægning. Er der andre ting, vi skal være opmærksomme på eller tage hensyn til, kan dette også oplyses nedenfor. Herunder også særlige hensyn vedr. kost o.lign.

  Kommentarer