Livet i en familie med børn, der har et synshandicap, ændrer sig hurtigt. Ændringerne kan ske mht. barnets synsevne, men også med mange skift fra vuggestue til børnehave og igen til skolestart.

 

De fleste forældre står meget alene med disse forandringer og de udfordringer, der følger med. Selvom der er tilknyttet en synskonsulent, Syncenter Refsnæs og man måske også er omgivet af forstående familie og venner, er der mange praktiske bekymringer og spørgsmål, som kan være svære at sætte ord på. Spørgsmålene bliver kun endnu flere, hvis din søn/datter samtidigt med synet også har andre udfordringer.

På LFBS’ Småbørnskursus får du mulighed for møde andre forældre og familier, det står i nøjagtigt samme situation, som dig. På kurset deltager familier med mindre børn (fra vuggestue og til og med indskolingsalderen), forskellige fagfolk, der holder oplæg, samt både unge og voksne med synshandicap, som du kan hente gode råd og erfaring fra. Tag gerne både dit barn med synshandicap og evt. søskende med – vi arrangerer aktiviteter for børnene.

Vi afholder Småbørnskursus 2022 d. 7.-8. maj 2022 på Hotel Christiansminde i Svendborg, hvor der både er legeplads og rige muligheder for i pauserne at gå en tur i de naturskønne omgivelser omkring hotellet, tage et slag billard eller bordfodbold eller få sved på panden i hotellets fitnessrum. Vi arbejder endnu på det endelige program, men åbner allerede nu for at du kan tilmelde dig og hele familien via nedenstående formular. Alle indsamlede oplysninger behandles i overensstemmelse med vores Persondatapolitik.

Kurset afholdes fra lørdag d. 7. maj kl. 10.00 til søndag den 8. maj kl. 13.00 på Hotel Christiansminde, Christiansmindevej 16, 5700 Svendborg.

Tilmelding bedes ske senest mandag d. 4. april 2022.

 

Tilmeldingsformular

Modtager du IKKE en mail med bekræftelse umiddelbart efter din tilmelding, er tilmeldingen ikke blevet gennemført. Skulle dette ske, beder vi dig prøve, at udfylde tilmeldingsformularen igen; fortsætter udfordringen, så bedes du kontakte [email protected]

Der vil blive taget stemningsbilleder i forbindelse med arrangementet, som vi kommer til at anvende i forbindelse med LFBS’ aktiviteter på vores hjemmeside, i tryksager samt på Facebook. Ønsker du ikke at være med på nogen af disse billeder, bedes du oplyse dette i formularen.

 

  Ja tak, jeg/vi giver hermed samtykke, at i godt må anvende billeder, hvor jeg/vi er med på.Nej tak, jeg/vi ønsker ikke, at i anvender billeder, hvor jeg/vi er med på.


  Navn (LFBS medlem) (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Email (skal udfyldes)

  Deltager 1 (skal udfyldes)

  Deltager 2

  Deltager 3

  Deltager 4

  Deltager 5

  Deltager 6

  Deltager 7

  Deltager 8

  Kommentarer

  Deltager du/i i hele arrangementet eller kun dele af det? Det er vigtigt for os at vide, af hensyn til antal overnatninger, forplejning og aktiviteter. Skriv også gerne alder på deltagende børn, så vi både kan planlægge programmet bedst muligt og samtidigt har mulighed for at vurdere værelsesfordelingen.

  Er der i øvrigt ting, vi skal være opmærksomme på eller tage hensyn til? Herunder også særlige hensyn vedr. kost o.lign.