Vil du prøve at gennemføre en højdebane som ‘blind’?

Eller tage en tur med zipline hen over et hjørne af Hurdal-søen i Norge?

Du kan også svømme en tur med hele familien i enten Hurdal-søen eller alternativt i opvarmet søvand (i centrets svømmebassin).

Det er bare nogle få af de mange muligheder, som Hurdalsentret byder på. Og dem får du muligheden for at prøve, hvis du tilmelder dig selv og hele familien til LFBS’ Hurdal 2022, som vi afholder d. 8.-11. september 2022.

Sæt kryds i kalenderen, for LFBS har booket Hurdalsentret, som er Norsk Blindeforbunds konference- og aktivitetscenter og der bliver masser aktiviteter for både børn, unge og voksne med synshandicap og deres familier. Der bliver selvfølgelig også plads til voksne med synshandicaps fra både Danmark og Norge, så du får rig mulighed for at udveksle erfaringer og udvide dit netværk.

Se hele programmet for Hurdal 2022 her>>
(volder det problemer at læse programmet, bedes du kontakte [email protected]

 

Tilmelding

Vi har valgt allerede nu at åbne for tilmeldingen, så du kan planlægge familiekalenderen bedst muligt.

Der er plads til i alt 144 deltagere på Hurdalsentret i denne weekend, så vil du være sikker på at kunne deltage, er det en god idé at tilmelde dig hurtigt, da pladserne fordeles efter først til mølle. Sidste frist for tilmelding af søndag d. 31. juli 2022.

Bemærk, at du skal være medlem af LFBS for at kunne deltage – du kan melde dig ind på via dette link>>

Vær opmærksom på, at din tilmelding er bindende og du modtager straks efter tilmeldingen en bekræftelse pr. mail. Modtager du ikke denne, er tilmeldingen ikke blevet gennemført, og vi beder dig forsøge igen eller alternativt kontakte [email protected] – du bliver naturligvis kun registreret én gang, selvom tilmeldingen skulle gå igennem to gange. Du får i bekræftelsen mere information omkring omstændighederne for betaling etc.

Alle indsamlede oplysninger behandles i overensstemmelse med vores Persondatapolitik.

 

Det praktiske

Pris:
Prisen for deltagelse i dette forrygende arrangement er kun 500 kroner pr. voksen og 100 kr. pr. barn (fra 3-17 år). Børn under 3 år deltager uden beregning. Du får mere information om betaling i mailen efter tilmelding, men vi kan oplyse, at seneste frist for indbetaling for deltagelse er 1. august 2022.

Transport:
Transport til og fra Hurdal er for egen regning og på egen foranledning. Transportudgifter kan søges dækket sammen med kursusudgiften hos hjemkommunen i henhold til serviceloven. Vi arrangerer mulighed for deltagelse i fællestransport med busser fra Oslo Lufthavn i Gardermoen torsdag eftermiddag samt retur til lufthavnen søndag eftermiddag. Mere information om tidspunkter og priser for fællestransport bliver udsendt til deltagerne, når vi kommer tættere på arrangementet. Vi anbefaler dog, at du allerede nu overvejer transport og bestiller billetter af hensyn til at få den billigste pris.

 

Tilmeldingsformular:
Bemærk, at din tilmelding er bindende, så hvis du efter tilmelding finder ud af, at du/I ikke kan deltage alligevel, beder vi dig om aktivt at melde fra hurtigst muligt, så du ikke spærrer plads for andre interesserede.

Der vil blive taget stemningsbilleder i forbindelse med arrangementet, som vi kommer til at anvende i forbindelse med LFBS’ aktiviteter på vores hjemmeside, i tryksager samt på Facebook. Ønsker du ikke at være med på nogen af disse billeder, bedes du oplyse dette i formularen.

  Ja tak, jeg/vi giver hermed samtykke, at i godt må anvende billeder, hvor jeg/vi er med på.Nej tak, jeg/vi ønsker ikke, at i anvender billeder, hvor jeg/vi er med på.


  Navn (LFBS medlem) (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Email (skal udfyldes)

  Deltager 1 (skal udfyldes)

  Deltager 2

  Deltager 3

  Deltager 4

  Deltager 5

  Deltager 6

  Deltager 7

  Deltager 8

  Kommentarer

  Deltager du/I i hele arrangementet eller kun dele af det? Det er vigtigt for os at vide, af hensyn til antal overnatninger, forplejning og aktiviteter. Skriv også gerne alder på deltagende børn, så vi både kan planlægge programmet bedst muligt og samtidigt har mulighed for at vurdere værelsesfordelingen.

  Skriv også, hvis der i øvrigt er ting, vi skal være opmærksomme på eller tage hensyn til. Herunder også særlige hensyn vedr. kost o.lign.