På trods af COVID-19 og en masse aflyste arrangementer i første halvår, har vi nu fået mulighed for at stable Aktiv Familieweekend på benene i slutningen af august!

 

Det er med kort varsel og vi har 45 pladser til rådighed, så skynd dig at tilmelde dig. Arrangementet er arrangeret af DBSU og LFBS og alle medlemmer af begge foreninger er velkomne til at tilmelde sig.

 

Aktiv Familieweekend 2020 afholdes fra 28.-30. august på Vingsted Hotel og Konferencecenter, Vingsted Skovvej 2, 7182 Bredsten.

 

Prisen for dette fantastiske arrangement er 100 kr. pr. barn og 500 kr. pr. voksen.

 

Hvis du er medlem af DBSU og ønsker at få en hjælper med eller søge om at få refunderet dine transportudgifter, så skriv til [email protected], når du tilmelder dig.

 

Se programmet for arrangementet her!

 

Modtager du IKKE en mail med bekræftelse umiddelbart efter din tilmelding, er tilmeldingen ikke blevet gennemført. Skulle dette ske, beder vi dig prøve, at udfylde tilmeldingformularen igen. Alle indsamlede oplysninger behandles i overensstemmelse med vores Persondatapolitik.

 

Der vil blive taget stemningsbilleder i forbindelse med arrangementet, som vi kommer til at anvende i forbindelse med LFBS’ aktiviteter på vores hjemmeside, i tryksager samt på Facebook. Ønsker du ikke at være med på nogen af disse billeder, bedes du oplyse dette i formularen.

 

 

  Ja tak, jeg/vi giver hermed samtykke, at i godt må anvende billeder, hvor jeg/vi er med på.Nej tak, jeg/vi ønsker ikke, at i anvender billeder, hvor jeg/vi er med på.


  Navn (LFBS eller DBSU medlem) (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer og by (skal udfyldes)

  Email (skal udfyldes)

  Deltager 1 (skal udfyldes)

  Deltager 2

  Deltager 3

  Deltager 4

  Deltager 5

  Deltager 6

  Deltager 7

  Deltager 8

  Vi beder dig oplyse alder på alle personer under 18 af hensyn til vores planlægning. Er der andre ting, vi skal være opmærksomme på eller tage hensyn til, kan dette også oplyses nedenfor. Herunder også særlige hensyn vedr. kost o.lign.

  Kommentarer